STN EN ISO 18086: 2019 (03 8384), Korózia kovov a zliatin. Určovanie korózie striedavým prúdom. Kritériá ochrany (ISO 18086: 2015). - Meliš, Maroš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18086: 2017