STN EN 15194: 2019 (30 9075), Bicykle. Bicykle na elektrický pohon. Bicykle EPAC. - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15194: 2017