STN EN 13399: 2019 (65 7036), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie stálosti modifikovaných asfaltov pri skladovaní. - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13399: 2017