STN EN 14702-3: 2019 ä75 7917), Charakterizácia kalov. Usadzovacie vlastnosti Časť 3 Stanovenie zonálnej usadzovacej rýchlosti (ZSV) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14702-3: 2019