STN EN ISO 10320: 2019 (80 6120), Geosyntetika. Identifikácia na stavenisku (ISO 10320: 2019). (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10320: 2019