STN EN 1022: 2019 (91 0500), Nábytok. Sedací nábytok. Hodnotnie stability. - Joščák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1022: 2018