STN EN 15254-4: 2019 (92 0220), Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok požiarnej odolnosti. Nenosné steny Časť 4 Zasklené konštrukcie - Rástocká, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15254-4: 2018