STN EN 13501-1: 2019 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 1 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok reakcie na oheň - Rástocká, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-1: 2018