STN EN 13501-6: 2019 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 6 Klasifikácia silnoprúdových, riadiacich a komunikačných káblov využívajúca údaje zo skúšok reakcie na oheň - Gilian, František (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-6: 2018