STN EN ISO 14181: 2002 (46 7031), Krmivá. Stanovenie rezíduí organochlórových pesticídov. Metóda plynovej chromatografie (ISO 14181: 2000). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14181: 2000 v českom jazyku