STN EN ISO 6865: 2002 (46 7032), Krmivá. Stanovenie obsahu hrubej vlákniny. Metóda s filtráciou medzi operáciami (ISO 6865: 2000). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6865: 2000 v českom jazyku