STN EN ISO 6869: 2004 (46 7034), Krmivo pre zvieratá. Stanovenie obsahu vápnika, medi, železa, horčíka, mangánu, draslíka, sodíka a zinku. Metóda atómovej absorpčnej spektrometrie (ISO 6869: 2000). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6869: 2000