STN EN ISO 14565: 2004 (46 7035), Krmivo pre zvieratá. Stanovenie obsahu vitamínu A. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 14565: 2000). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14565: 2000