STN ISO 3339-0: 2000 (47 0000), Poľnohospodárske a lesnícke stroje a traktory. Triedenie a terminológia Časť 0 Triediaci systém a triedenie - Semetko, J. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 3339-0: 1986