STN ISO 11169: 2000 (47 0004), Lesnícke stroje. Špeciálne kolesové stroje. Slovník. Metódy prevádzkových skúšok a vyhodnotenie brzdových sústav. - Mikleš, Milan; Holík, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 11169: 1993