STN ISO 3767-2 + A1 + A2: 2001 (47 0050), Poľnohospodárske a lesnícke stroje a traktory, motorové žacie a záhradnícke stroje. Symboly ovládačov a oznamovačov Časť 2 Symboly pre poľnohospodárske stroje a traktory - Sitár, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 3767-2: 1991 vrátane zmien A1: 2000 a A2: 2000