STN ISO 3767-3: 2001 (47 0050), Poľnohospodárske a lesnícke stroje a traktory, motorové žacie a záhradnícke stroje. Symboly ovládačov a oznamovačov Časť 3 Symboly pre potorové žacie a záhradnícke stroje - Sitár, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 3767-3: 1995