STN 33 2000-8-2: 2019, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 8-2 Elektrické inštalácie nízkeho napätia s kombinovanou výrobou/spotrebou elektrickej energie - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje HD 60364-8-2: 2018 v slovenskom jazyku