STN EN 60204-1: 2019 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Elektrické zariadenia strojov Časť 1 Všeobecné požiadavky - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60204-1: 2018