STN EN 934-6: 2019 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 6 Odber vzoriek, posudzovanie a overovanie nemennosti parametrov - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-6: 2019