STN EN 12716: 2019 (73 1007), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Prúdová injektáž. - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12716: 2018