STN EN 13832-1: 2019 (83 2502), Obuv chrániaca pred chemikáliami Časť 1 Terminológia a skúšobné metódy - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13832-1: 2018