STN EN 1149-5: 2019 (83 2709), Ochranné odevy. Elektrostatické vlastnosti Časť 5 Funkčné požiadavky na materiál a požiadavky na konštrukciu - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1149-5: 2018