STN ISO 3767-5: 2001 (47 0050), Poľnohospodárske a lesnícke stroje a traktory, motorové žacie a záhradnícke stroje. Symboly ovládačov a oznamovačov Časť 5 Symboly pre prenosné lesnícke stroje - Sitár, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3767-5: 1992