STN ISO 5675: 1999 (47 0065), Poľnohospodárske traktory a stroje. Hydraulické rýchlospojky na všeobecné účely. - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma obsahuje ISO 5675: 1992