STN ISO 8082: 2001 (47 0065), Samohybné stroje pre lesníctvo. Ochranné konštrukcie chrániace pri prevrátení. Laboratórne skúšky a požiadavky na zariadenie. - Sitár, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 8082: 1994