STN ISO 8083: 1999 (47 0066), Stroje pre lesníctvo. Ochranné konštrukcie chrániace pred padajúcimi predmetmi. Laboratórne skúšky a požiadavky na zariadenie. - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma obsahuje ISO 8083: 1989