STN EN 632: 2001 (47 0069), Poľnohospodárske stroje. Kombajny a zberacie rezačky. Bezpečnosť. - Skála, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 632: 1995