STN ISO 789-2: 2001 (47 0169), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy Časť 2 Zdvíhacia sila zadného trojbodového závesu - Petranský, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 789-2: 1993