STN ISO 789-4: 2001 (47 0169), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy Časť 4 Meranie dymivosti - Petranský, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 789-4: 1986