STN EN 12004-1: 2020 (72 2461), Lepidlá na obkladové prvky Časť 1 Požiadavky, posudzovanie a overovanie nemennosti parametrov, klasifikácia a označovanie - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12004-1: 2017