STN EN 12004-2: 2020 (72 2461), Lepidlá na obkladové prvky Časť 2 Skúšobné metódy - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12004-2: 2017