STN EN 1794-1 + AC: 2020 (73 6042), Zariadenia na zníženie hluku z cestnej dopravy. Neakustické vlastnosti Časť 1 Mechanické vlastnosti a požiadavky na stabilitu - Decký, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1794-1: 2018 + AC: 2018