STN EN ISO 7027-2: 2020 (75 7361), Kvalita vody. Stanovenie zákalu Časť 2 Semikvantitatívne metódy na hodnotenie prehľadnosti vôd (ISO 7027-2: 2019) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7027-2: 2019