STN EN ISO 9994: 2020 (94 5201), Zapaľovače. Bezpečnostné požiadavky (ISO 9994: 2018). - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9994: 2019