STN ISO 7216: 1995 (47 0180), Akustika. Poľnohospodárske a lesné kolesové traktory a samohybné stroje. Meranie vonkajšieho hluku počas jazdy. - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7216: 1992