STN EN 1152: 2000 (47 0209), Poľnohospodárske a lesnícke stroje a traktory. Kryty hnacích hriadeľov na odber energie. Skúšky opotrebovaním a skúšky pevnosti. - Šimek, Felix; Paučová, Antónia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1152: 1994