STN ISO 6880: 1992 (47 1003), Zemědělské stroje. Jednostky přívěsných strojů pro zpracování půdy. Hlavní a připojovací rozměry. - Pospíšil, Václav (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6880: 1983