STN ISO 5680: 1992 (47 1551), Zařízení pro zpracování půdy. Slupice a oboustranné radličky pro kypřiče. Základní připojovací rozměry. - Jaroš, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5680: 1979