STN EN 13790-1: 2004 (47 4112), Poľnohospodárske stroje. Postrekovače. Kontrola používaných postrekovačov Časť 1 Poľné postrekovacie zariadenia - Skála, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13790-1: 2003