STN ISO 5682-1: 2002 (47 4413), Zariadenia na ochranu rastlín. Postrekovače Časť 1 Skúšobné metódy rozprašovacích dýz - Skála, Ladislav; Melichár, Jozef; Somolányi, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 5682-1: 1996