STN ISO 5682-2: 2002 (47 4413), Zariadenia na ochranu rastlín. Postrekovače Časť 2 Skúšobné metódy hydraulických postrekovačov - Slála, Ladislav; Melichár, Jozef; Somolányi, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 5682-2: 1997