STN ISO 5676: 1995 (47 5002), Traktory, poľnohospodárske a lesnícke stroje. Hydraulické spojky. Brzdové okruhy. - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 5676: 1983