STN ISO 5699: 1992 (47 5002), Zemědělské stroje, nářadí a zařízení. Rozměry pro mechanické nakládání volně loženého materiálu. - Krupičková, Eva (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5699: 1979