STN ISO 2057: 1993 (47 7001), Zemědělské traktory. Dálkově ovládané přímočaré. Hydromotory pro přípojné stroje. - Jaroš, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2057: 1981