STN ISO 6531: 2000 (47 9025), Lesnícke stroje. Ručné prenosné reťazové píly. Slovník. - Mikleš, Milan; Holík, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 6531: 1999