STN ISO 7914: 2000 (47 9029), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Minimálne rozmery a medzery rukovätí. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7914: 1994