STN ISO 7915: 1999 (47 9030), Lesné stroje. Prenosné reťazové píly. Stanovenie pevnosti rukoväte. - Skála, Ladislav; Majdeková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 7915: 1991