STN ISO 6534: 2000 (47 9031), Prenosné reťazové píly. Kryty ruky. Mechanická pevnosť. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 6534: 1992