STN ISO 8334: 2000 (47 9031), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Stanovenie vyváženia. - Skála, Ladislav; Majdeková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 8334: 1985